Mentenanta cladirilor

Mentenanta cladirilor reprezinta ansamblul de masuri tehnice, administrative si de management pentru asigurarea functionarii instalatiilor la un grad cat mai ridicat si eficient. Cea mai importanta sarcina a mentenantei este de a asigura disponibilitatea si functionarea instalatiilor pe termen lung.

Citeşte mai departe ...

Sigurantele automate

O siguranta automata este un comutator electric automat, menit sa apere circuitele electrice de un scurtcircuit, evitand astfel daunele provocate de efectul termic declansat de un curent mai mare decat cel nominal.

Citeşte mai departe ...

Lacatele cu cifru

Cu siguranta ca, indiferent de categoria sociala din care faci parte, pretuiesti lucrurile pe care le ai, le intretii functionalitatea si, bineinteles, alegi sa le protejezi, pentru a te bucura de ele un timp cat mai indelungat. Gandeste-te ca nu este indicat sa folosesti lacate voluminoase pentru bagaje, pentru ca nu vei face altceva decat sa semnalezi prezenta unor lucruri de valoare. Inainte de a alege o varianta de protectie antifurt, ar trebui sa tii cont de cateva aspecte:

Citeşte mai departe ...

Cum alegem corpurile de iluminat

Au apus demult vremurile in care alternativele de luminat se limitau la a-ti facilita vederea atunci cand natura nu era prietenoasa. Astazi, iti doresti ca solutiile de iluminat sa-ti completeze stilul, sa-ti personalizeze ambientul ori, de ce nu, sa-ti creeze o stare de buna dispozitie.

Citeşte mai departe ...

Contact

Ruady Service SRL

Resita, numar 25, sector 4, Bucuresti

0722 974760

Fax: 031 4246775

Email: office@mentenanta-instalatii.ro

Log in or Sign up